اکسیژن
اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی برای دستیابی به هوای پاک در کشور

نبکا کویر کرمانرئیس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان دامغان از آغاز جمع آوری بذر از تاغزارهای جنوب اين شهرستان خبر داد و گفت: این امر همه ساله در راستای اجرای پروژه های بيابان زدايی انجام می شود.

احمد علی بهاور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل سرما و به منظور اجراي پروژه هاي بيابان زدايي و در راستاي احيا و اصلاح اراضي بياباني و جلوگيري از فرسايش بادي و ممانعت از هجوم ماسه هاي روان به اراضي كشاورزي و مسكوني، بذرگيري از گونه هاي تاغ، آتريپلكس، اشنيان و قره داغ آغاز شده است.

وي با بیان اینکه ۵۰ ميليون ريال اعتبار به این امر اختصاص یافته است، گفت: در اين پروژه حدود چهار تن بذر از گونه هاي تاغ اعم از زرد تاغ و سياه تاغ، يك و نيم تن بذر آتريپلكس و اشنيان از مناطق جنوبي شهرستان دامغان شامل كبوترخان، ميل و شريف آباد جمع آوري می شود كه پس از بوجاري براي اجراي پروژه هاي بذر كاري، كنترل هرزآب و پروژه توليد نهال و نهال كاري مورد استفاده قرار مي گيرد.


نبکا کویر کرمان رئیس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان دامغان از آغاز جمع آوری بذر از تاغزارهای جنوب اين شهرستان خبر داد و گفت: این امر همه ساله در راستای اجرای پروژه های بيابان زدايی انجام می شود.

احمد علی بهاور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هر ساله با شروع فصل سرما و به منظور اجراي پروژه هاي بيابان زدايي و در راستاي احيا و اصلاح اراضي بياباني و جلوگيري از فرسايش بادي و ممانعت از هجوم ماسه هاي روان به اراضي كشاورزي و مسكوني، بذرگيري از گونه هاي تاغ، آتريپلكس، اشنيان و قره داغ آغاز شده است.

وي با بیان اینکه ۵۰ ميليون ريال اعتبار به این امر اختصاص یافته است، گفت: در اين پروژه حدود چهار تن بذر از گونه هاي تاغ اعم از زرد تاغ و سياه تاغ، يك و نيم تن بذر آتريپلكس و اشنيان از مناطق جنوبي شهرستان دامغان شامل كبوترخان، ميل و شريف آباد جمع آوري می شود كه پس از بوجاري براي اجراي پروژه هاي بذر كاري، كنترل هرزآب و پروژه توليد نهال و نهال كاري مورد استفاده قرار مي گيرد.

اختصاص يك ميليارد ريال اعتبار برای اجراي پروژه هاي بيابان زدايي

رئیس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان دامغان با اذعان بر اینکه این شهرستان با داشتن ۶۷۱ هزار هكتار اراضي بياباني از جمله مناطق فعال در اجراي احيا و اصلاح اراضي بياباني کشور محسوب می شود افزود: تاكنون حدود ۵۳ هزار و ۲۰۰ هكتار تحت عمليات بذرپاشي و نهال كاري  قرارگرفته است.

بهاور اضافه كرد: به دليل كمبود بارندگي طي ساليان گذشته تاكنون با كاهش بذر مواجه بوديم.

وي در خاتمه با اشاره به اعتبار يك ميليارد و ۱۵۰ ميليون ريالی اداره منابع طبیعی شاهرود در راستای اجراي پروژه هاي بيابان زدايي طی سال جاری، گفت: اين ميزان اعتبار صرف اجراي پروژه هاي كنترل هرزآب در سطح ۱۳ هكتار، نهالكاري در سطح ۷۰ هكتار، توليد ۴۰ هزار اصله نهال گلداني و نيم هكتار نهال ريشه اي در سطح مناطق بياباني در جنوب شهرستان مي شود.

 چهارشنبه ۳ دی ۱۳۹۳ 

نوشته شده در تاريخ شنبه 06 دی 1393 توسط oxyzhen | ارسال نظر(0)
.: Weblog Themes By LoxBlog :.

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید