اکسیژن
اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی برای دستیابی به هوای پاک در کشور

رییس انجمن علوم اعصاب ایران با اشاره به افزایش شیوع بیماری‌هایی نظیر ام اس، صرع و عقب‌ماندگی‌های ذهنی در سال‌های اخیر، استرس، عوامل محیطی مثل آلودگی هوا، وجود سموم و الگوی نامناسب تغذیه را از مهمترین عوامل گسترش بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب عنوان کرد.

عصر ایران - دکتر جغتایی، دبیر دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره تاثیر آلودگی هوا در بروز بیماریهای عصبی گفت: آلاینده های هوا خصوصا سرب در درازمدت باعث بروز مشکلاتی نظیر خواب آلودگی، سرگیجه و مسمومیت مغز (نابودی سلولهای عصبی و اختلال ارتباطات آنها) و بیماری‌هایی مثل ام‌اس می‌شوند که شیوع آنها روندی افزایشی دارد.

رییس انجمن علوم اعصاب ایران که در نشست خبری دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی سخن می‌گفت در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره تاثیر احتمالی امواج پارازیت ها بر بروز بیماری های عصبی گفت: در این زمینه اطلاعی ندارم ولی به هر حال، امواج چه پرتوهای ناشی از دکلهای برق فشار قوی و چه امواج تلفنهای همراه و پرتوهای لامپهای کم مصرف بر مدارهای عصبی و ارتباطات نورون ها تاثیر منفی داشته و می توانند باعث بروز مشکلاتی نظیر سردرد و تهوع شوند.

دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی 27 تا 29 آذرماه در محل مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.

مطالب مرتبط :


رییس انجمن علوم اعصاب ایران با اشاره به افزایش شیوع بیماری‌هایی نظیر ام اس، صرع و عقب‌ماندگی‌های ذهنی در سال‌های اخیر، استرس، عوامل محیطی مثل آلودگی هوا، وجود سموم و الگوی نامناسب تغذیه را از مهمترین عوامل گسترش بیماری‌های مرتبط با مغز و اعصاب عنوان کرد.

عصر ایران - دکتر جغتایی، دبیر دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره تاثیر آلودگی هوا در بروز بیماریهای عصبی گفت: آلاینده های هوا خصوصا سرب در درازمدت باعث بروز مشکلاتی نظیر خواب آلودگی، سرگیجه و مسمومیت مغز (نابودی سلولهای عصبی و اختلال ارتباطات آنها) و بیماری‌هایی مثل ام‌اس می‌شوند که شیوع آنها روندی افزایشی دارد.

رییس انجمن علوم اعصاب ایران که در نشست خبری دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی سخن می‌گفت در پاسخ به سوال دیگر ایسنا درباره تاثیر احتمالی امواج پارازیت ها بر بروز بیماری های عصبی گفت: در این زمینه اطلاعی ندارم ولی به هر حال، امواج چه پرتوهای ناشی از دکلهای برق فشار قوی و چه امواج تلفنهای همراه و پرتوهای لامپهای کم مصرف بر مدارهای عصبی و ارتباطات نورون ها تاثیر منفی داشته و می توانند باعث بروز مشکلاتی نظیر سردرد و تهوع شوند.

دومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی 27 تا 29 آذرماه در محل مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.

 مطالب مرتبط :

اعتراض محمد اصفهاني به پارازيت‏، سانسور و...

نوشته شده در تاريخ دوشنبه 27 آبان 1392 توسط oxyzhen | ارسال نظر(0)
.: Weblog Themes By LoxBlog :.

ورود کاربران

خوش آمدید! لطفا وارد حساب خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده‌اید؟
حساب کاربری ندارید؟

فراموشی رمز عبور

نام کاربری یا ایمیل خود را وارد کنید

یا

ثبت نام کاربران

در چند ثانیه حساب کاربری خود را بسازید

قبلا ثبت نام کرده‌اید؟

نظرات کاربران

دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید