اکسیژن
اکسیژن
اطلاع رسانی، آموزش و فرهنگ سازی برای دستیابی به هوای پاک در کشور
سومین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا توسط دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 10 و 11  دی امسال برگزار می شود. این همایش در سال 93 محورهای جدیدی را در بررسی تخصصی معضل آلودگی هوا و صدا در دستور کار قرار داده که مهمترین آنها افزوده شدن محورهای مرتبط با مطالعات حوزه علوم پزشکی به محورهای زیرمجموعه این همایش است.
 

به گزارش خبرگزاری مهر ،وحید حسینی، رئیس و دبیر سومین همایش آلودگی هوا و صدا از برگزاری سومین دوره این همایش ملی با همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داده و گفته است:« این همایش که تاکنون دو دوره از آن برگزار شده در سومین دوره مقالات برآمده از مطالعات علوم پزشکی در زمینه آلودگی هوا و صدا را به هم محورهای مقالات دریافتی اضافه کرده و گستره موضوعات تخصصی همایش را گسترش داده است.»

او گفت: بر اساس تصمیم گیری اعضای کمیته علمی، سومین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا در روزهای یازدهم و دوازدهم دی برگزار می‌شود و امسال علاوه بر دانشگاه شریف، استادان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم به اعضای کمیته علمی این جشنواره پیوسته اند.

حسینی با بیان اینکه «قصد داریم در سال‌های آینده بخش مطالعات اجتماعی را هم به این همایش اضافه کنیم»، ادامه داد: هدف از برگزاری این همایش استفاده از به کارگیری یافته های علمی پژوهشگران و دانشگاهیان در سطوح تصمیم گیری و مدیریتی است و بخشی از مقالاتی که در دومین دوره این همایش دریافت کردیم هم در برنامه ریزی ها و اقدامات عملی برای کاهش آلودگی هوا و صدا به کار گرفته شد.

او افزود: زمانی که می خواستیم درباره آلودگی هوای تهران کار کنیم، دیدیم دستمان در ابزار و اطلاعات خالی است و در بسیاری از موارد پرسش هایی وجود دارد که جواب های علمی و آزموده شده‌ای برای آنها نداریم و در چنین شرایطی تصمیم به برگزاری این همایش گرفته شد تا دست اندرکاران برنامه ریزی و مدیریت آلودگی هوا و صدا بتوانند از خروجی های علمی و تخصصی این همایش در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها استفاده کنند.

به گفته مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوا به منظور استفاده کاربردی و عملیاتی‌تر از خروجی این همایش، هیات علمی آن از دومین دوره سعی کرده مقالاتی را پذیرش کند که بر مبنای یافته‌های یک پژوهش ارائه شدند و پذیرش مقالاتی که صرفا بر مبنای بررسی ادبیات نظری یا مروری بر مطالعات گذشته ارائه شده و یافته‌های جدیدی ندارد را از دستور کارهمایش ملی آلودگی هوا و صدا خارج کند. او ادامه داد:« به این ترتیب دانش ما در حوزه آلودگی هوا و صدا در کلانشهرها افزایش پیدا می‌کند.

چنانکه دبیر سومین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا می گوید، بررسی‌ها درباره کیفیت برگزاری این همایش در دو دوره گذشته نشان می‌دهد کیفیت مقالات دریافتی در دومین دوره به طور محسوسی نسبت به دوره نخست ارتقا یافته است.

حسینی درباره محورهای پیش بینی شده برای دریافت مقالات در سومین دوره گفت: هیات علمی برای دریافت مقالات در سومین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا، محورهای «پایش و اندازه گیری آلودگی هوا»،«آلودگی هوای محیط های بسته شهری»،«مدل سازی و پیش بینی آلودگی هوا »،«مطالعات انتشار و منابع ساکن و متحرک»،«راهکارهای کاهش آلودگی هوا»،«ریزگردهای (هواویز) آلاینده هوا»،«ارزیابی ریسک، مواجهه و اثرات بهداشتی آلودگی هوا »،«اثرات آلودگی و هزینه های خارجی»،«مطالعات منطقه ای و فرامرزی آلودگی هوا»، «آلودگی صوتی»،«الگوی توسعه شهری و آلودگی هوا»و«آموزش و فرهنگ سازی در مورد آلودگی هوا و صدا » را تعیین کرده است.افرادی که علاقه مند به شرکت در این همایش هستند می توانند اطلاعات تکمیلی را در سایت همایش به نشانی http://aqm.sharif.ir/ دریافت کنند.

اولین و دومین دوره همایش ملی آلودگی هوا و صدا در سال های 91 و 92 برگزار شد. در سال گذشته هیات علمی دومین دوره همایش ملی آلودگی هوا و صدا از مجموع 250 مقاله دریافتی، 55 مقاله را برای ارائه در همایش و 112 مقاله را برای ارائه به صورت پوستر انتخاب کرد.

تاریخ مخابره : ۱۳۹۳/۳/۱۷

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 تير 1393برچسب:همایش - آلودگی هوا و صدا - دانشگاه صنعتی شریف - دانشگاه علوم پزشکی - , توسط دکتر سید علیرضا عظیمی |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.